LIFE Victoria - Barcelona 2014

LIFE Victoria – Barcelona 2014

Del 2 a l’11 d’octubre, al Recinte Modernista de Sant Pau, i a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), la se

gona edició del Festival LIFE Victoria – Barcelona presentarà LIFE Concerts amb artistes de rellevància internacional, el LIFE New Generation Program, un programa innovador per a joves intèrprets de gran qualitat i la LIFE Akademie amb activitats formatives paral•leles.

Impulsat per la Fundació Victoria de los Ángeles i després de la gran acceptació per part del públic de la primera edició, s’inicia una altra vegada el certamen dedicat al lied, que ret homenatge a la soprano barcelonina combinant tres de les facetes que la van definir: l’amor al lied, l’excel•lència i l’impuls a nous talents.

Així, aquesta setmana als Moments d’òpera, coneixerem les propostes d’enguany del Festival LIFE Victoria – Barcelona de la mà del seu director, el baríton Enric Martínez-Castignani; i aprofitarem aquesta efemèride per conèixer qui va ser la gran Victòria dels Àngels.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *