Oriol Aguilà i Albert Galceran

Oriol Aguilà i Albert Galceran

Les nits més càlides de l’estiu ens transporten fins a l’Alt Empordà, on des de fa 28 estius la lírica hi juga un paper referent. El Festival Internacional Castell de Peralada ens estimula, un any més, amb una oferta diversificada però sempre amb un denominador comú: l’amor per les grans veus.

I per conèixer al detall el programa d’enguany tenim el privilegi de comptar amb la presència del Director del Festival, el Sr Oriol Aguilà als estudis dels Moments d’òpera aquesta setmana.

Amb ell tindrem l’oportunitat de conèixer tota l’oferta lírica de l’edició d’enguany, però també ens fixarem en les grans xifres del Festival. Tal i com van exposar-nos en roda de premsa ja fa unes setmanes, compten amb un pressupost total d’uns 3’6 milions d’euros.

Però més enllà de les xifres, també coneixerem la molt interessant oferta lírica, segurament la més rica de l’estiu a Catalunya. Una oferta que compta amb la presència de, entre d’altres, noms com: Piotr Beczala, Sonya Yoncheva, Xavier Sabata, Marcelo Álvarez, Eva-Maria Westbroek, Carlos Álvarez, Jonas Kaufmann o Ángeles Blancas.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *