Albert Galceran i Oriol Aguilà

Albert Galceran i Oriol Aguilà a les instal·lacions de La Xarxa

Des de l’any 1987 cada estiu els carrers del petit poble de Peralada, a l’Alt Empordà, s’omplen de música amb el que és, segur, el Festival d’Estiu que més s’estima la música clàssica, i la lírica en particular.

El proper dia 13 de juliol el Réquiem de Verdi donarà el tret de sortida a una nova edició del Festival Castell de Peralada.

Amb un programa d’allò més divers, però amb una aposta sincera i contundent per la lírica, enguany el Festival Castell de Peralada comptarà amb la presència de veus com les de Sondra Radvanovsky, Angela Meade o Piotr Beczala; la batuta de Valery Gergiev i l’estrena espanyola d’un dels títols de joventut de Richard Wagner, entre molts d’altres atractius que diumenge a les 23h podrem conèixer.

Per tal de fer aquest repàs, comptarem amb la presència del director del Festival, el Sr Oriol Aguilà, per bé que també comptarem amb la presència d’un tenor català que serà present al Festival, i que darrerament ha participat a un important concert.

Share →

2 Responses to Entrevista amb Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada