Ramon Gener i Albert Galceran a La Xarxa

Ramon Gener i Albert Galceran a La Xarxa

El primer contacte de Ramón Gener amb el món de l’òpera va ser a la prematura edat de 6 anys i, segons ens comenta, va ser traumàtica. Després d’una “adolescència salvatge”, segons les seves pròpies paraules, una importantíssima veu catalana li fa descobrir la bellesa de l’òpera i, des d’aleshores, mai més se n’ha deslliurat.

Primer com a estudiant de cant i piano, després com a cantant professional (amb veu de baríton) i, finalment, com a divulgador que –mig per casualitat– ha acabat al Canal 33 presentant un dels èxits de les darreres temporades: ÒPERA EN TEXANS.

Dedicarem tot el programa a parlar sobre l’òpera, de com la va descobrir i com li arriba la proposta de presentar el programa de televisió.

Per cert, a l’estudi hi tindrem un piano de cua, així que potser el Ramón s’anima a interpretar-nos alguna cosa!

Com sempre, diumenge a les 23h us esperem als Moments d’òpera.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *