Cecilia Bartoli

Aquest diumenge, i marcats per l’agenda cultural del país, ens centrarem en la més espectacular veu de mezzosoprano del moment. Una d’aquelles veus que és una festa pels sentits: gran teatralitat, bella expressió i, a més, una tècnica que et deixa sense alè.

Es tracta de la gran Cecilia Bartoli (Roma, 1966) que dilluns a les 21h actuarà a L’Auditori de Barcelona presentant el seu darrer treball: Mission.

Donada aquesta cita hem cregut indispensable parlar-vos d’una veu desitjada per directors com Riccardo Muti, Herbert von Karajan, Daniel Baremboim o Nikolaus Harnoncourt. Però què la fa especial? Quines són les seves obres més destacades?

Recordeu que diumenge a les 23h us esperem dedicant els Moments d’òpera a la mezzosoprano Cecilia Bartoli:

Share →

2 Responses to Cecilia Bartoli