Carmen_CoverEl proper divendres 15 de juliol a les 13.30 hores tindrà lloc a l’Espai Liceu la presentació de premsa del DVD de Carmen (G. Bizet). Es tracta de la producció dirigida per Calixto Bieito que vam poder veure al Gran teatre del Liceu els passats mesos de setembre i octubre de 2010.

De tota manera, a partir del proper 21 de juliol, aquesta mateixa producció es reposarà a l’escenari del Liceu, repetint en la part de Carmen la mezzosoprano Béatrice Uria-Monzón.

El DVD, amb un repartiment encapçalat per l’excel·lent Don José tenor Roberto Alagna i la Carmen interpretada per la mezzosoprano Béatrice Uria-Monzon, és especialment interessant per la reubicació geogràfica i temporal que Bieito planteja, però també compta el gran atractiu de les grans veus que en formen part. Són les següents:

Zuniga: Josep Ribot
Moralès: Àlex Sanmartí
Don José: Roberto Alagna
Escamillo: Erwin Schrott
Dancaïre: Marc Canturri
Remendado: Francisco Vas
Lillas Pastia: Abdel Aziz El Mountassir
Frasquita: Eliana Bayón
Mercédès: Itxaro Mentxaka
Carmen: Béatrice Uria-Monzon
Micaëla: Marina Poplavskaia

Share →

2 Responses to La “Carmen” de Bieito en DVD