L’essència de la ràdio matinal: entreteniment, informació, propostes útils i el seguiment de tot allò que és notícia. Registres i veus molt diverses que defineixen un programa obert a tothom. Ràdio per viure els matins en xarxa.

A l’estiu, ‘Matins en xarxa, quaderns d’estiu‘ s’emet de dilluns a divendres de 10h a 13h a la teva emissora local, presentat per Jèssica de Moral. Els dissabtes i diumenges d’estiu, de 8h a 11h, ‘Matins en xarxa, cap de setmana‘,  edició presentada per Sara Barrera.

2 Responses to El programa

 1. […] els matins de dijous. Cap a les 11h repaso l’actualitat gastronòmica amb el Marc Lobato a Matins en xarxa i cap al migdia busco ‘excuses’ per crear itineraris gastronòmics per la Vanessa Raja […]

 2. carme gaspar says:

  Proposta de Passejada en bicicleta rodejant els Parc Natural dels Ports per la Terra Alta, és espectacular. La ruta passa per les comarques del Baix Ebre i la terra Alta, però després continua fins a Alcañiz.

  Distància: 49 km
  Dificultat: mínima
  Altitud máxima: 440 m (Arnes)
  Altitud mínima: 10 m (Tortosa)

  La particularitat és que anem per un recorregut on encara es conserven les estacions, els ponts, els túnels (algun de més de 700m)… per aixo es important portar llanterna, perquè no es veu.

  El paisatge és sensacional, de Tortosa a Benifallet anem seguint el riu Ebre, l’assut, una presa de fa molts segles que distribueix l’aigua de rec cap als canals. Penseu que el Baix Ebre és una zona molt important d’horta. Cítrics de Xerta. Melampina.

  Moltes gracies

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *