cultura

Entenem la cultura digital com una forma de relació entre les persones amb una mediació / intervenció tecnològica. Avui ens toca deixar enrere les aquelles obres d’art penjades a la paret o exposades que només poden ser observades per entrar en el complet i interessant món de l’art Digital.

Per exemple, què és el mapping?

Parlem del món de l’art digital amb la nostra col•laboradora Laia Gayan que ens farà escoltar les valoracions d’Anna Carreras, enginyera en telecomunicacions i professora d’interactivitat del Màster d’arts digitals de la universitat Pompeu Fabra. Ha treballat en instal•lacions per museus com CosmoCaixa o el museu de Gaudí experiència i, també, en diversos projectes d’instal•lacions multimèdia.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *