Carles urgell

Aquesta setmana anem a la plana de Lleida, a les comarques de ponent.

Visitarem l’ Urgell, una comarca d’interior, molt accessible i ben comunicada i molts cops oblidada turísticament parlant, que posa a l’abast del visitant tots els seus valors culturals i paisatgístics en un entorn que conserva la seva genuïnitat. Allunyada del brogit dels nuclis turístics per excel·lència, l’ Urgell aporta uns valors cada cop més preuats per a aquells que cerquen el recer, la calma, el gaudi d’ uns pobles i uns paisatges autèntics.
Avui visitarem alguns llocs de la comarca de l’Urgell. Entre d’altres, el Museu del Torró i la Xocolata d’Agramunt, la cooperativa l’Olivera o fer una passejada pel poble medieval de Guimerà.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *