festa major de gràcia 1

A la segona dècada del 1800 ja es troben referències de l’existència de “La festa major de gràcia“. Aleshores, era una celebració amb elements festius com els balls (per exemple, el d’En Serrallonga) però que encara no guarnia els seus carrers amb decorats: un dels motius més característics actualment (encara que costin molt de fer…).

A només uns dies perquè comenci la Festa Major (una de les més populars a l’estiu) volem viatjar en el temps: captar, ni que sigui de puntetes, les olors, els sons, les imatges que han deixat més de dos segles de festa major de Gràcia. Una festa que fa mesos que escalfa motors, amb els festers preparant-ho tot perquè estigui llest pel dia 15…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *