Totossassa de Mar és una vila de la comarca de la Selva que es deia simplement Tossa, fins el 1985. És part de l’anomenada Selva Marítima i es trova a tocar de les comarques del Baix Empordà i el Gironès. Limita amb els municipis de Lloret de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella, Llagostera i Santa Cristina d’Aro.

Si visiteu Tossa de Mar, passegeu pels carrers i carrerons de l’interior del recinte emmurallat i pugeu fins al Far de Tossa, des d’on es poden contemplar unes magnífiques vistes de la costa. També podeu caminar pel barri de Sa Roqueta, un tradicional barri de pescadors. I passar per la façana marítima des dels peus de les muralles fins a la platja de la Mar Menuda, un recorregut que permet gaudir del mar i de les espectaculars vistes del Cap de Tossa i el recinte emmurallat.

La Festa Major dels tossencs es celebra a finals de juny i van a mercat els dijous.

Psrlem amb la seva alcaldessa, Gisela Saladich, de Tossa Unida.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *