Garona

GaronaEl dia 18 de juny – fa tot just un mes i una setmana – un episodi de pluja molt intens sobre el Pirineu va causar moltes destrosses a diverses comarques, va fer que unes 500 persones haguessin de ser desallotjades de casa seva i va deixar milers d’abonats sense corrent elèctric. El temporal va castigar especialment la Vall d’Aran que se’n va endur la part més dura del desastre perquè es va desbordar el riu Garona. A més dels danys ocasionats directament per l’aiguat, els efectes sobre el turisme i sobre l’economia aranesa van ser pràcticament immediats i es van notar ja en el pont de Sant Joan amb anul·lació massiva de reserves turístiques. En aquelles hores, el síndic d’Aran, Carlos Barrera va llançar el crit d’alerta a través dels mitjans advertint que la situació era extremadament greu. La Vall d’Aran se segueix treballant per recuperar una normalitat que encara no ha tornat del tot i el síndic d’Aran, el president de l’administració de la comarca ens acompanya aquest matí a l’estudi de ‘Matins en Xarxa’.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *