Head-rentingHabitualment els dijous  dediquem uns minuts a parlar d’emprenedors, que és tant com parlar d’empreses, de projectes econòmics que tiren endavant tot i les dificultats del moment. Avui també parlarem d’empreses i de com es gestionen projectes empresarials però, per ser l’última setmana de la temporada, ho farem des d’un punt de vista diferfent.

Ens ha cridat l’atenció una nova modalitat de gestió empresarial consistent en el lloguer de directius a temps parcial. En comptes de contractar-los en plantilla, les empreses tenen l’opció de comptar amb els serveis de directius de manera flexible i a un cost variable.

És el que se’n diu HEAD-RENTING, i a això es dediquen algunes empreses especialitzades com Reimatel Management. Jorge Nogués és soci-director d’aquesta firma i ell ens acompanya per parlar-ne.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *