enxarxatsHem estat 16 setmanes explicant-vos coses sobre Internet, noves tecnologies, xarxes socials.

Hi ha hagut de tot:  ciberguerra, espionatge a la xarxa, protecció de la identitat… però en general podem afirmar que Internet “ÉS BIEN I MOLA MOLT”. Ja hem dit més d’un cop que “un gran poder implica una gran responsabilitat“, i això és el que també hem fet aquestes setmanes, exposar-vos coses bones i no tan bones perquè en pugueu fer un bon ús.

Per exemple, Internet ens dóna veu: ens podem obrir un bloc, o un Twitter, o al Facebook dir el que pensem i reivindicar-nos. És un fet que en els darrers grans moviments socials Internet ha tingut un paper important, i això no ha fet més que començar.

Internet ens dóna veu i a la vegada ens permet informar-nos i formar-nos, ja que tenim accés a tot tipus de material i, com vam veure la setmana passada, a cursos de formació gratuïts.

Per molts de nosaltres Internet és igual de necessària i bona que l’electricitat i, insistim, això anirà a més, però clar, també ens fa vulnerables…

Escolta-ho!

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *