animal de

Últimes recomanacions de Jordi Llavina abans de marxar de vacances:

animal de‘Animal de records’, de Vicent Andrés Estellés (Bromera). Són les memòries del poeta, aplec de tres llibres: Tractat de les maduixes, La parra roja i Quadern de Bonaire. Interessant per entendre el moment històric, la seva relació amb els pares, amb els parents, la seva visió del sexe, de les dones, de la gastronomia…

 

dotze llunes‘Dotze llunes a Saskatchewan’, dietari d’August Bover (Pagès editors) que relata el curs que l’autor va passar al Canadà, com a professor universitari, l’any 1976. A partir d’unes cartes personals recuperades, el professor Bover munta un bon llibre, que dóna compte de les diferències de civilització entre aquell Canadà i el nostre país a final dels setanta.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *