Pokers

PokersAquesta música que escoltem la fan quatre nois que, fa cinc anys, a Reus, va decidir crear una banda de pop rock. Ells mateixos defineixen el seu estil com com “de tall britànic, amb melodies enganxoses i ritmes trepidants

Des que van iniciar el seu camí musical el 2008 -actuant al començament sobretot a l’entorn de Tarragona i Reus- han fet ja més de vuitanta actuacions. El 2011 van fer una gira de 7 concerts pel Bèlgica.

Ells es diuen Poker’s… tenen ja tres EPS i tres dels seus integrants ens acompanyen avui:
– l’Emili Llamas (cantant i guitarristya)
– l’Arnau Marimón (baixista)
– el Joan Fuguet (bateria)

No ha pogut venir en Gerard Alcover (guitarra solista i cors)perquè a aquesta hora, les obligacions de la seva feina no li permeten ser aquí, però amb l’Emili, l’Arnau i el Joan… ens disposem a conèixer una mica més de ‘Poker’s’

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *