arenysArenys de Mar és una vila de la comarca del Maresme a la demarcació de Barcelona, de la que es trova a uns 40 quilòmetres. Està situat al final de la Riera d’Arenys, que el connecta amb l’interior, passant per Arenys de Munt.
Té un important port pesquer i també recreatiu, de fet, el més important de la comarca.
Si visiteu Arenys de Mar, aneu a veure l’Església de Santa Maria, el port i passeu pel balneari de Can Titus. Preneu el sol i un bany en alguna de les seves platges. I si teniu temps d’una bona passejada, feu algun dels itineraris dedicats a la cultura, el de Salvador Espriu, per exemple.

Els arenyencs celebren la Festa Major a principis de juliol, per Sant Zenó, i van a mercat els dissabtes.

Parlem amb el seu alcalde, Estanislau Fors, de Convergència i Unió.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *