ametllaL’Ametlla de Mar, anomenat també La Cala, a la comarca del Baix Ebre i a la demarcació de Tarragona, és a la zona costanera entre el Cap de Terme al nord i el barranc de l’Àliga al sud. Limita amb Perelló al sud, al nord-oest amb Tivissa i al nord-est amb Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Pels 14 quilòmetres de costa que s’estén el terme, hi ha diferents nuclis de població: Calafat, Sant Jordi d’Alfama, Les Tres Cales, el Nucli Urbà de l’Ametlla de Mar, les Roques Daurades, i la Urbanització Marina Sant Jordi.

Si aneu a l’Ametlla de Mar, visiteu la punta de Calafat, les Tres cales, el Port de l’Estany, i camineu pel Passeig marítim, veureu l’església de la Mare de Déu de la Candelera i les restes del Castell de Sant Jordi d’Alfama.

Els caleros van a mercat els dilluns i celebren la Festa Major al febrer, per la Candelera.

Parlem amb el seu alcalde, Andreu Martí, de Convergència i Unió.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *