summer-reading-006Les amistats s’han de cultivar. Darrera cada amistat d’estiu hi ha una promesa de retrobar-nos, de seguir veient-nos, encara que estem íntimament convençuts de que no ho farem fins l’any que ve… I potser ha de ser així. Perquè les relacions d’estiu es creen en un ambient molt especial i adquireixen una profunditat molt especial. Condicions que no es poden reproduir fàcilment durant l’any. I potser hivernar-les és la decisió més sensata.

Igual que una pinya colada no té el mateix sabor a la sorra de la platja que a una terrassa urbana, les amistats d’estiu no tenen el mateix gustigual a l’hivern.

Però l’experiència de les amistats d’estiu no hauria de deixar-nos indiferents. Si hem assolit nous nivells de profunditat i autenticitat, si ens hem tret algunes caretes… mantenim-ho la resta de l’any!

Com fer-ho? Ferran Ramon-Cortés ens ho explica.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *