Anna VeigaCom cada divendres a aquesta hora repassem la vida d’una persona coneguda de casa nostra i ho fem a partir d’una data, un moment que el nostre convidat recorda especialment per algun motiu personal o professional.

En el cas d’avui, arrencarem parlant d’un concepte que ja no ens és estrany però que ben mirat sembla màgia pura. Per parlar-ne ens hem de traslladar fins el 12 de juliol de l’any 1984, el dia en què la biòloga Anna Veiga es convertia en la mare científica de la Victòria Anna.

L’Anna Veiga és directora científica del Servei de Medicina de la Reproducció de l’Institut Universitari Dexeus. És directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa. També presideix l’European Society for Human Reproduction and Embryology (ESHRE).

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *