braña

braña‘Brañaganda'(Acantilado), David Monteagudo ens presenta un “lobishome” (home llop)que, de fet, no s’acabarà de concretar mai del tot. La grandesa d’aquesta novel·la de Monteagudo és que, sota la disfressa de novel·la de misteri i de terror, hi ha una gran història moral sobre la por de l’inconegut i tot això.

 

licantro‘Licantropia’ (Edicions de 1984). Carles Terès proposa una sèrie de casos que, vagament, es poden relacionar, també, amb l’home llop. Els distingeix una fúria esporàdica que, quan es manifesta, és molt virulenta. I el senyal d’una mitja lluna al peu esquerre dels afectats. El protagonista és un fotògraf, Llorenç, que ha abandonat la ciutat per anar a viure a la Poble de Llobosa, a l’Alt Matarranya. Novel·la interessamt.

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *