comerç electrònicFa ja força temps que comprar i vendre és quelcom una mica més que anar a la botiga i pagar uns diners en metàl·lic a canvi d’un producte o d’un servei. Cada cop són més les operacions comercials que no passen per caixa en el sentit literal.

A Catalunya, prop d’un 17 per cent de les empreses amb més de 10 empleats fan vendes a través de comerç elecrtrònic, segons dades de la Generalitat. Aquest grau d’implantació del comerç electrònic és dos punts i mig més alt que la mitjana espanyola, però revela que encara hi ha molt de camí per recòrrer.

En els propers minuts parlarem del comerç electrònic, dels seus avantatges, de com influeix en el sector comercial tant important per l’economia catalana, de la seva seguretat, etc…

Ens acompanya Marc Serra, expert en comerç electrònic, màrqueting i vendes, fundador i màxim responsable executiu del grup d’empreses Bonacuista BGS.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *