cap al tard

A tothom li sona el nom de Santiago Rusiñol. A alguns pels seus quadres, a d’altres per les seves obres de teatre i d’altres perquè és el nom d’un carrer de la seva ciutat. Si us acosteu a aquests dies per La Villarroel, podreu conèixer més de prop qui era aquest prolífic i alhora discret artista del nostre Modernisme. A més, podreu compartir amb ell una copa d’absenta i escoltar en directe al piano alguns temes d’Erik Satie. Aquesta és la proposta de l’obra “Cap al tard” i podem conversar amb la seva directora, Silvia Munt, i amb l’actor Ramon Madaula.

I després de l’entrevista,  les recomanacions de Christian Machío:

– PEL DAVANT I PEL DARRERA, de Michael Frayn, a càrrec de la companyia La brillante, al Teatre de l’Aurora a Igualada.
– SETMANA MUSICAL AL MUNICIPAL DE GIRONA, amb diverses propostes.

 

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *