biergarten maresme1

biergarten maresme1Orxates, granissats, aigües, cerveses… Amb aquesta calor vénen de gust begudes refrescants. Una de les citades té legions de seguidors… I no és el granissat! La cervesa és la beguda estiuenca per naturalesa i aquest cap de setmana ens ho recordem amb dos esdeveniments: El BierGarten2013, a Vilassar de Dalt, i el Reus Beer Festival 2013 .A més a més, la Carme Gasull ens proposa també el Gastromusical 2013  i els Esmorzars entre oliveres centenàries a Riudecanyes.

faustinoI conversem amb Faustino Muñoz, expert en aigües, sommelier i director del Colmado Quílez de la Rambla de Catalunya.

Per descobrir les modes, les propietats i d’altres curiositats al voltant de l’aigua, no us perdeu l’entrevista.

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *