Salvador Brotons

Salvador BrotonsSalvador Brotons, Barcelona 1959. Va realitzar els estudis musicals al Conservatori de Música de Barcelona aconseguint els títols superiors de flauta, composició i direcció d’orquestra.

Va ser flauta solista de l´Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i membre també de l’Orquestra Ciutat de Barcelona. Actualment, Salvador Brotons és director titular de tres formacions diferents: Banda Municipal de Barcelona, Orquestra Simfònica de Balears “Ciutat de Palma” i, a l’estranger, de la Vancouver Symphony Orchestra.

Com a compositor, ha escrit més de 110 obres majoritàriament orquestrals i de cambra i ha guanyat més de quinze premis de composició, entre ells el Premio Orquesta Nacional de España i el Premi Ciutat de Barcelona.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *