animal moribund

Noves recomanacions de Jordi Llavina:

animal moribund‘L’animal moribund’, de Philip Roth (La Magrana). La història del professor David Kepesh (62 anys) i la seva jove alumna Consuela Castillo (de 24). El sexe, l’edat, la gelosia… Tot de temes en una novel·la curta, molt en la línia de la literatura d’aquest autor.

 

respirar ferida‘Respirar per la ferida’, de Sílvia Amigó (editorial Viena). Més que un llibre de poemes en prosa, podríem parlar d’un breu assaig d’ambició filosòfica, en què l’autora analitza diverses dicotomies: intuïció-instint, lleialtat-fidelitat, intimitat-clandestinitat… Amb frases brillants com és ara aquesta: “L’instint no ens permetrà morir i la intuïció ens donarà la vida”.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *