portada-plans-de-futur-marius-serra

Aquestes són les recomanacions literàries de Jordi Llavina:

portada-plans-de-futur-marius-serra‘Plans de futur’, de Màrius Serra (premi Sant Jordi 2012). La història d’un matemàtic autodidacte, Ferran Sunyer, el Ferri, tetraplègic, i dels seus tres germanastres, que, de fet, són cosins: Àngela, Maria i Ferran Carbona. La història d’aquesta singular família és també un reflex de la història del segle XX: dictadura de Primo, República, guerra…

Dos-amics-de-vint-anys650‘Dos amics de vint anys’, de Sebastià Alzamora. Relat literari de l’amistat que van mantenir Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Salvador Espriu fins a la mort prematura del primer. Llibre interessant, perquè dóna una visió agosarada, que va més enllà del tòpic, de l’Espriu.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *