primavera

Noves recomanacions literàries de Jordi Llavina:

primaveraLa primavera al desert‘, de Josep Maria Argemí (editorial Males Herbes). Uns contes que semblen inspirar-se en la gran literatura fantàstica del XIX (Poe, Stevenson)… Una sessió d’espiritisme que acaba malament. Un home que té un somni inquietant. Una nena “embruixada” que veu sempre un home vestit de blanc a la vora d’un llac..

solsticio_2‘Solsticio’, de José Carlos Llop (RBA). Aquest d’ara és un llibre de records. De records lluminosos d’estiu, quan, fill de militar, passaven un mes i escaig en una Bateria, un solaç estival per als de la seva casta. Hi ha pàgines memorables sobre els jocs, la casa on s’estan, les fruites, la pesca…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *