El_Cosmonauta_Teaser_Poster

El_Cosmonauta_Teaser_PosterUn any més s’ha cel·lebrat el MAC, punt de trobada dels professionals del sector de l’audiovisual de proximitat a Catalunya, sota el lema és “Nous models per a nous contextos”. En una de les ponències, Eduardo Prádanos, expert en televisió social, transmedia i noves narrativas audiovisuals i responsable de l’estratègia de series com El Barco i Aguila Roja ens ha parlat del transmedia.

A l’@enxarxats us expliquem què és el transmedia i us posem uns exemples per fer-ho més entenedor, parlem de les experiències de El Cosmonauta i de Game of Thrones. I finalment, intentem descobrir les millors estratègies digitals per dur a bon terme un projecte d’aquests tipus. Escolta’ns!

NOTA: Com bé ens corregeix Alberto Tognazzi, El micromecenatge de El Cosmonauta no s’inicia amb Kickstarter, que encara no existia, sinó que van ser pioners. Gràcies per la puntualització, Alberto!

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *