maneresdeviure

El treball en equip fa cada setmana ‘Maneres de viure’

 

CARME PARRAS
carme_parrasSóc llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Master de Ràdio per la Universitat Complutense de Madrid. Des del principi vaig tenir clar que em volia dedicar a la ràdio i tot i el flirteig amb altres mitjans la meva passió ha estat i és la ràdio. Vaig començar a Ràdio Esparreguera i després han vingut Ràdio 4, Ona Catalana, Catalunya Ràdio i Com Ràdio. En les darreres vuit temporades he participat en els programes Realitat Virtual, Mil Paraules, SitCOM, Serendipia i Tots  per Tots, entre d’altres. Ara tinc entre mans un nou repte: fer-vos viure el cap de setmana radiofònic a través del Maneres de viure.

 

 

MONTSE HUGUET

Montse HuguetFa deu anys que treballo a COM Ràdio, previ pas per Catalunya Ràdio i Onda Rambla on vaig fer-hi pràctiques mentre estudiava la carrera de periodisme. A la COM també hi vaig estar de becària, precisament treballant amb en Jordi Sacristan, a informatius, amb qui ara torno a coincidir formant part de l’equip que fem possible el Maneres de Viure. Abans, però, he tingut temps per fer les mòbils del programa Els migdies de l’estiu amb la Mònica López, amb tot seguit qui vaig formar equip durant les set temporades que va estar a l’antena de COM Ràdio el programa diari sobre ciència i noves tecnologies anomenat La Malla Ràdio. Amb l’Anna Pérez i en Josep Maria Sarri i un nombrós grup de tertulians vaig compartir les nits culturals de l’ICULT.COM durant dues temporades i la darrera he explorat l’Extraradi com a part activa de l’equip del magazine de la tarda de COM Ràdio, ja sigui des de la unitat mòbil com des de la redacció i producció del programa. Encara continuo explorant. Ara però, Maneres de viure.

 

 EVA CORBACHO

EvaCMLlicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Reporterisme per la Universitat Ramon Llull i Postgrau en e-Màrketing per la Universitat Oberta de Catalunya.

El primer contacte amb la informació és en mitjans locals, a Ràdio Molins de Rei i la revista El Llaç. La primera oportunitat laboral arriba amb Informativos Telecinco Catalunya per després passar a Com Ràdio i actualment a La Xarxa. Durant els últims cinc anys he format part de programes com ICULT.COM, De boca en boca de Jordi Estadella, i el solidari Tots per Tots. També he publicat als mitjans digitals Periodismo Humano, Women Under Siege i la revista Sàpiens. M’agrada centrar la mirada en qüestions de gènere i drets humans.
SARA BARRERA

matinsenxarxa-saraSóc llicenciada en Periodisme per la UAB, màster en Entreteniment Televisiu per TV3. Experta en cultura de la India, he protagonitzat el documental ‘Camino a Bollywood’, estrenat a Sitges. Formo part de la junta directiva d’Aasara, que se n’encarrega de donar un futur digne als infants dels slums de Bombai.

A nivell professional sempre he estat vinculada al món de la ràdio a La Xarxa; he format part de diferents programes (Icult, TotsXTots, El mirador de Barcelona, entre d’altres), i n’he dirigit alguns d’altres (Matins en Xarxa Cap de setmana). M’encanta la ràdio: fins i tot quan vaig estar d’Erasmus a Grenoble, França, em vaig atrevir a presentar un programa de música catalana.

També he treballat a la televisió (reportera al programa ‘Fins diumenge’ de la XAL, o a diferents capítols de la série ‘Antropologia’, d’Ochichornia), i he publicat diversos articles relacionats amb la cultura índia (Periodismo Humano, Women Under Siege, Universal Iberia). Ah, també he escrit un llibre: ‘Bollywood’, editat per Linia Zero editorial.

 

ORIOL COLLADO

IMG_0521Sovint la vida et brinda oportunitats que, en cas d’acceptar-les, i sense haver-les buscat, t’acaben condicionant el curs de la teva vida. Aquest és el meu cas. I és que un bon dia se’m va oferir la possibilitat d’entrar a formar part d’un programa de ràdio del meu poble natal, en una emissora que naixia de la mà d’uns joves il·lusionats en fer d’Almacelles un gran poble.
A partir d’aquest moment la passió per la ràdio m’ha acompanyat sempre, fins al punt de fer-me emmigrar a Barcelona on em vaig formar i que, més tard, em permetria entrar en aquesta casa i tenir el plaer de treballar, així, amb grans professionals, convertint d’aquesta manera la meva passió, en la meva professió.

8 Responses to L’equip