Els darrers anys l’economia ha governat les nostres vides. Ha passat de ser un espai reservat als experts a ser conversa d’ascensor. Els diners han deixat de ser un mitjà i s’han convertit en objectiu. Invertir per fer diners, treballar per fer diners, comprar per fer diners… diners ficticis fruit de l’especulació que ens han convertit en esclaus. Però hi ha una altra manera de fer les coses més ètica i compromesa, també quan parlem de diners. Avui compartim el temps del Maneres de viure i pensar amb Ramon Pascual és economista i avui l’hem convidat perquè ell ha dedicat bona part de la seva trajectòria professional a les cooperatives de consum, durant 30 anys ha ocupat diferents càrrecs tècnics i polítics. Des de l’any 2002 és  coordinador de COOP57 una cooperativa de serveis financers que luita per transformar el món.

Ramon Pascual estudi

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *