El nostre protagonista d’avui, l’Agustí Nicolau ens porta fins al Québec, territorialment la província más gran del Canadà que té una població que supera els 8 milions d’habitants.
La primera vegada que hi va anar, el 1989 va ser per fer-hi una estada d’estudis de cinc anys a un centre intercultural enviat pel filòsof Raimon Paniker, de qui va ser secretari personal durant un temps. El 1996 va tornar a Catalunya on s’hi va estar els 8 anys següents. El 2003, doncs, va tornar al Québec i des d’aleshores ja no se n’ha mogut. L’Agustí és l’actual vicepresident del Casal Català del Québec. Des delcasal s’encarreguen de promoure la cultura dels Països Catalans al Quebec i molt especialment en reforçar els vincles Catalunya-Quebec. El Casal Català del Québec és una de les 119 Comunitats Catalanes de l’Exterior oficialment reconegudes per la Secretaria d’Afers exteriors i Cooperació de la Generalitat de Catalunya.

Agustí-Québec

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *