La mare d’en Pablo va morir fa 6 mesos. Ell està agraït a la vida per què li ha permès tornar tot l’amor i l’atenció que la seva mare li va donar quan ell era petit i estava molt delicat de salut. En Pablo és comunicador audiovisual i després de viure 10 anys a Nova York, de tornar a Barcelona per iniciar el seu projecte empresarial i d’adaptar-se a una nova rutina es va haver d’enfrontar a la mort del seu pare, malalt de càncer. Una malaltia que havia ocultat a la família per no preocupar-los.
En Pablo va acompanyar el seu pare els últims dies de la seva vida i va assumir l’encàrrec de tenir cura d ela seva mare ara que ell ja no hi seria. Va demanar 30 dies als seus germans i es va traslladar a viure amb la mare, a qui al cap de molt poc li van detectar Alzheimer.
En Pablo es convertir en cuidador, sense saber què havia de fer ni com fer-ho. Per sort la xarxa es va convertir en aliada. D’una banda li va servir per formar-se, per trobar aquella informació que ningú més li donava i que necessitava per als eu dia a dia i també com a vàlvula d’escapament. Va crear un bloc on hi abocava els seus pensaments amb la intenció de poder-los compartir amb altres persones que tenien malalts al seu càrrec. Un bloc que ha estat un èxit i del qual n’ha fet un llibre que fa unes setmanes que ha sortit a la venda i que es titula DIARIO DE UN CUIDADOR (Ed.Plataforma).
Un llibre on parla de moltes coses però sobretot parla d’amor. Un amor incondicional a qui el va engendrar. Amor a la vida.
Pablo A Barredo

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *