En aquesta època de l’any  aprofitem per a repassar l’any que acaba i per a establir objectius pel proper. Molts són repeticions d’objectius que ja ens havíem plantejat l’any anterior. I és que no som gaire bons en el plantejament d’objectius, però encara que aconseguim ser realistes quan ens proposem fites i aconseguir-les no sempre ens farà ser  més feliços: una gran paradoxa. Per sort a Maneres de viure comptem amb l’acompanyament de la psicòloga Jenny Moix, ella ens ha ensenyat que per ser feliços hem de ser flexibles.

Jenny Moix i Carme

Tagged with →  
Share →

One Response to Flexiblement. Jenny Moix. Objectius d’any nou

  1. pablo blanco escrigué:

    Es una pena que termine el programa ya que el tema era muy entretenido y Jenny Moix una gran comunicadora, ademas era una buena ocasión de practicar un poco el catalán
    Durante muchos años escuche mucho la radio y por fuerza llegue a aprender un poco del medio. Si la programación emisora fuese cosa mía haría un programa mas largo dirigido a los estudiantes universitarios y dirigido por ella, estoy seguro que podría salir algo bueno

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *