Execucions-hipotecaries-i-dret-a-l-habitatge_full_articleA les portes de tancar l’any 2013. La nostra mirada sobre el territori ens porta a buscar una reflexió sobre un dels temes que més pàgines han ocupat als mitjans de comunicació, els desnonaments. Un any especialment cru per a moltes persones que han perdut la casa i molt actiu pel que fa a ales plataformes d’afectats per la hipoteca que ja han aconseguit paralitzar 930 desnonaments i han reallotjat 712 persones. Fa unes setmanes es presentava l’informe “Emergència habitacional a l’estat espanyol: la crisi de les excecucucions hipotecaries i els desnonaments des d’una perspectiva de drets humans”. Un treball conjunt de la Plataforma d’afectats per la hipoteca de Barcelona i l’Observatori de Drets econòmics, socials i culturals…
La coordinadora d’aquest estudi ésVanesa Baliño, també directora de l’Observatori, amb qui en parlem tot seguit.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *