Joan Pahissa

A en Joan no li agrada parlar de superació. Ell va néixer així i així és com s’ha acceptat. Gràcies a la feina que han fet els pares que mai li van amagar res. En Joan està afectat d’una malaltia que afecta el creixement dels ossos i el cartílags. Li van detectar poc després de néixer. I la seva alçada, 100 centímetres, no ha estat un impediment pràcticament per a res… Ha tingut la capacitat per transformar allò difícil en fàcil. No anant contra el món sinó buscant camins alternatius per aconseguir-ho.
Quan els estudis de Periodisme es van convertir en un calvari, va buscar altres opcions. Va estudiar la carrera d’informàtica, actualment està fent el doctorat i ha aconseguit adaptar la informàtica als seus interessos, entre aquests l’escriure.
També és un apassionat del tennis taula . Competeix a nivell mundial i ens els darrers jocs olímpics per a persones de talla baixa es va endur 5 medalles. Fins i tot a jugat a bàsquet… li agrada tant fer esport que no té límit… després això si el cos li passa factura…
Fa uns mesos es convertia en protagonista del documental Glance up! Li van proposar explicar la seva història per sensibilitzar la societat sobre els problemes de creixement i amb el seu optimisme innat hi va accedir. Si la seva història podia servir de referència per a altra gent amb problemes de creixement endavant!.
En Joan ha aprofitat la seva diferència per créixer, per fer coses que potser no hauria fet essent un més; per conèixer gent… sent molt conscient de les seves limitacions és una persona feliç que no vendria la seva ànima al dimoni per ser més alt. Som iguals perquè som diferents…

 

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *