Comencem pel començament. Pel Luis que volia ser patinador, més tard advocat, il.luminador, músic… i ha acabat sent tot això i arreglabicicletes i escriptor i amic dels seus amics … Un amant de la vida, un buscador d’experiències, un equilibrista que ha sabut combinar una feina mecànica com és posar bicis a punt amb la més creativa que li aporta la música.
La primera li dóna estabilitat econòmica. Un sou fix a final de mes. La segona estabilitat creativa i emocional. Una sense l’altra, impossible. Perquè sense la música en Luis no seria res… va començar a tocar amb 14 anys en una banda de quatre amics i des d’aleshores mai ha deixat de rascar el baix. Ara ho fa amb els MILKERS, una banda de versions que té moltes coses a dir i a compartir. Fan concerts cada cap de setmana inen les èpoques més fluixes es troben al local d’assaig com una litúrgia i toquen i viuen. La música li ha proporcionat alguns dels millors moments viscuts als seus 31 anys per això ara li ha dedicat la novel.la “No temas. Empezó como sexo, drogas y pop, pero acabó siendo mucho más”. Del Luis patinador al Luis escriptor. La mateixa persona a qui la vida no li fa mandra.
luís

Share →

One Response to La manera de viure d’un home polifacètic, en Luís