Una nova història amb nom propi. A partir de tres conceptes (un nom propi, una data, i un indret), obrim capítols del nostre passat que ens serveixen per entendre el nostre present. La data escollida avui és 17 de gener 1944. Aquest dia Marcel·lí Garriga va ser deportat a BUCHENWALD. La Sara Barrera ens apropa ll’experiència d’aquest vilanoví que va dedicar bona part de la seva vida a treballar per la defensa de la llibertat i la justícia. I per aquest motiu, va ser empresonat al cap de Buchenwald. No només ens quedarem amb el seu testimoni. Són molts els catalans i catalanes que van viure, en primera persona, l’horror nazi. Malgrat hagi passat temps, aquestes veus mereixen ser escoltades.
garriga-cristia_marceli

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *