Maneres de viure a aquesta hora busquem la veu de catalans i catalanes que viuen i treballen fora de Catalunya. Ells són els protagonistes de l’espai CATALUNYA DES DE LA DISTÀNCIA, que ens expliquen com senten el país des de fora.
El nostre protagonista d’avui ens porta a la divuitena illa més gran del món: Islàndia. Allà hi viu, des de fa gairebé 10 anys, en Xavier Rodríguez. Va aterrar-hi per estudiar un màster en dret internacional i ambiental, i s’hi va quedar seduit per l’indret.Ell és advocat, i actualment és professor d’audiovisuals i coordinador de l’agència de viatges ISLANDIA 360º.
A banda d’ensenyar el bó i millor d’Islàndia a turistes, en Xavier és president de la penya del Barça d’Islàndia, i del Casal Català. Des del casal se n’encarreguen de difondre tot allò relacionat amb la cultura catalana.

Xavier Islàndia

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *