Des de les 10 del matí el Zoo de Barcelona viu una nova edició de la festa ‘Posa’t la gorra’ que organitza l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya en favor dels nens i nenes amb càncer.
Enguany més que mai els beneficis de la venda d’aquestes gorres anirà a parar al finançament de la Casa dels Xuclis. Una casa que es posava en marxa fa un parell d’anys i que ens aquest temps ha donat servei a unes 400 famílies que tenen nens amb càncer que han de seguir tractaments llargs als hospitals. En aquesta edició el zoo de Barcelona es converteix durant 4 hores en el Circ dels Xuklis, un espai on descobrir les meravelloses habilitats dels Xuklis i poder gaudir d’actuacions i animacions relacionades amb el món del circ. En parlem amb la Rosa Casals, gerent de l’AFANOC.Festa Posa't la Gorra

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *