lolaLa Lola va renunciar a ser mare. Volcada en la seva feina va decidir no tenir fills. Però l’acollida de la Timi, una nena nigeriana de 10 anys, li va despertar l’instint maternal, les ganes de veure créixer algú, d’ajudar-la a desenvolupar-se emocional i intel.lectualment…
La Timi va tornar a Nigèria i l’adopció que va intentar la Lola no va arrbar a bon port… tres mesos després d’aquella experiència la Lola buscava a la xarxa informació sobre l’acollida a casa nostra. S’hi va tirar de cap i va iniciar un procés llarg que va culminar amb l’acollida d’una nena ja fa tres anys.La Lola ha descobert la gran meravella que és obrir les portes del teu cor a algú que et necessita i per aquest motiu i perquè ha detectat un gran desconeixement i tradició de l’acolliment a a casa nostra fa uns mesos naixia ACOGE-ME. Una associació que informa sobre el procés d’acollida i dóna recursos a totes aquelles persones que volen acompanyar un nen en l’apassionant aventura de créixer.
Es tracta de donar sense esperar res a canvi que és la millor manera de sentir-se viu.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *