josefaLa Josefa tenia un negoci, un bon negoci que li permetia dur una vida tranquil.la amb tota mena de petits luxes… però un bon dia tot es va acabar… va patir una estafa i ella i el seu marit van veure com tot el que havien construït fins aleshores s’esfumava en pocs segons: el negoci, la casa, la posició benestant… només els quedava una bona quantitat de deutes.
Una situació a la que la Josefa no va saber sobreposar-se i va caure en una profunda depressió. Va ser al cap dels anys quan va entrar en contacte amb l’àmbit del creixement personal que va poder començar a caminar de nou.
A la Josefa li va caure el món a sobre i amb perseverança i compromís ha bastit un nou univers que la fa molt més feliç, ha descobert que es pot viure d’una altra manera Ha canviat allò material per allò espiritual.
La Josefa és webmaster del portal www.manaiagrup.com i va ser present al darrer saló Màgic.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *