VoluntarisGRA la segona hora del programa hem parlat amb el president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez, gràcies a la col·laboració dels companys de FEM Girona. A continuació en Josep Muñoz ha construït i deconstruït  el tòpic  ‘Amb la intenció ja n’hi ha prou’. Des de Ràdio Arenys  hem conegut quins són els aliments més necessaris al Maresme, com el menjar per als infants; i des de les terres de Lleida amb EMUN FM hem conversat amb Rosa Collel, presidenta de Càritas a Almenar.  Tanmateix hem parlat amb Maria Jesús Larios Paterna, adjunta per a la defensa dels drets dels nens i dels adolescents del Síndic de Greuges. I hem estat companyats per Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *