En Roger sempre va demostrar un interès especial per aprendre. Quan de petit els seus pares el duien al Museu Arqueològic, amb 5 o 6 anys, ell corria darrera els grups per escoltar les explicacions dels guies… De gran va voler ser metge així que va estudiar medicina, va fer una estada a Hardvard i les pràctiques a l’Hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti.
La recerca li agrada, de fet com ell mateix diu, la necessita per viure… (actualment és investigador al laboratori de recerca de la sida IrsiCaixaRoger Paredes)però per a ell també és indispensable el tracte amb els pacients. Un metge humanista que observa, comparteix i analitza quins efectes té la química en el nostre organisme i com el nostre estat emocional també influeix en què una medicació funcioni o no adequadament.
Avui que se celebra el Dia Mundial de la lluita contra la Sida maneres de viure ha volgut saber com viu un investigador que treballa dia rera dia per buscar solucions a un virus que des que es va detectar per primera vegada l’any 1981, ha fet més de 6,4 milions de morts a tot el món i ha infectat més de 40 milions de persones.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *