Avui acomiadem la l’entrevista que vam fer fa uns dies al mestre pastisser Christian Escribà. Un creatiu que fa possible l’impossible. Vam entrar al seu món imaginari i vam descobrir que no para mai i que el seu cap no descansa ni quan dorm.Després de passejar-nos pel pis on va viure en Christian de petit, just a sobre la pastisseria, ara convertit en un showroom; parem a la sala on en Christian rep els clients, una gran taula presideix l’espai i una pantalla de televisió també de mida gran serveix perquè després de la conversa ens ensenyi alguns dels projectes esbojarrats que ha dut a terme, sempre, amb la complicitat d’un equip de persones que acostumen, com ell a dir sempre que si.
escriba 5

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *