Avui qui es mira Catalunya des de la Distància és la Montse Aymamí, jubilada i presidenta del Casal Català de Grenoble. Ella viu ara a Grenoble tot i que ha viscut a 5 ciutats diferents, uns canvis sempre per motius acadèmics o laborals.És doctorada en lingüísitica i en sociologia de la comunicació. Entre d’altres àmbits, ha treballat en comunicació política i sobretot, en la comunicació entre cultures. Actualment està jubilada tot i que dóna classes en una escola d’empresarials i en centres de servei social com a orientadora laboral.També és presidenta amb el Centre Català de Grenoble, que va crear ella mateixa el 1996. Ella n’es la presidenta.
Actualment el casal està format per 50 membres i compta amb 100 simpatitzants.Es reuneixen diverses vegades l’any per preparar els actes culturals i d’informació sobre Catalunya i també per celebrar les festes catalanes.
montse aymamí

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *