Viure en un barri, percebre la seva tranformació, pensar que les coses es poden millorar, començar a treballar perquè així sigui, creure que des de la política serà més fàcil l canviar dinàmiques que no t’agraden, sumar-te a un projecte polític convençut que hi pots aportar el teu granet de sorra. Adonar-te que les sospites que tenies no són infundades, rascar la superfície, trobar que al costat de casa hi ha màfies que treballen per la desídia o el desconeixement institucional; que hi ha tràfic de persones i crim organitzat; ficar el nas on no toca, intentar obrir portes de diàleg, voler que t’escoltin… adonar-te que no tens el suport que et caldria per transformar aquella realitat que et va dur a implicar-te en un projecte polític… deixar-ho córrer… per continuar treballant des d’una altra posició… la del ciutadà conscient que cal ressetejar el sistema, transformar les estructures de poder perquè compleixin la seva funció de servei públic… Avui a maneres de viure conversem amb Itziar González. A la part final de la conversa hi intervenen Fèlix Eroles i Manuel Bruscas.
Itziar Gonzalez estudi

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *