Casa-dels-Xuklis-02rEl proper dia 14 de desembre el ZOO de Barcelona es tranformarà en un Circ per acollir una nova edició del “Posa’t la gorra” una gran festa organitzada per l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Enguany més que mai els beneficis de la veda d’aquestes gorres anirà a parar al finançament de la Casa dels Xuclis.
Dijous vam anar a veure aquesta casa que està situada a la Vall d’Hebron, a només 5 minuts de l’hospital. A la porta ens esperava la Mayte Golmayo, la portaveu de l’AFANOC i amb ella vam descobrir tots els racons d’una llar que té 25 apartaments distribuite en 4 ales i molts espais comuns on les famílies es troben i comparteixen experiències. També un hort, un claustre i una capella. Al migdia la cuina treia fum, moltes famílies i també nens dinen a la casa.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *