La Cristina ha viscut diverses vides. Als 15 anys es va enganxar a l’heroïna i als 20 i després d’un llarg procés en va sortir. pel camí va conèixer el que després seria el seu marit un fotògraf que la va iniciar en el món d ela fotografia. I quan es va separar d’ell, immersa en una greu depressió, va utilitzar l’autorretrat per superar la malaltia.
Però va ser la seva filla petita jugant a fer-se autofotos que la Cristina va descobrir el seu poder terapèutic. va investigar, va buscar els perquès i es va adonar que l’instrument de l’artista és el jo i que aquest jo només surt a la superficie explorant-lo i la imatge és una manera de fer-lo aflorar. La Cristina s’ha convertit en facilitadora d’autoretrat terapèutic. ha impartit tallers a presons, centres de salut mental, en empreses, amb adolescents, arreu del món…el proper mes de gener  impartirà diversos tallers d’autoretrat a l’Hangar.
Cristina Nuñez

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *