Les paraules sàvies de l’àvia van marcar la vida d’Ana María Lajustícia per sempre. Va estudiar química, va ser mare sis vegades i va conviure amb l’artrosi des de molt jove fins que va dir prou. El seu malestar la va dur a investigar el perquè del seu mal d’ossos i un petit llibre sobre les vituts del magnesi en el nostre organisme la van posar sobre la pista.
Va començar a menjar bé i va introduir el magnesi en la seva dieta. De fet molts aliments porten magnesi, com la xocolata negra, només cal conèixer-los per mirar de quina manera ens beneficien. No va ser ràpida la recuperació però al cap de tres anys l’Ana maria es va poder treure la incòmode carcassa que li apaivagava el dolor. Va poder començar a fer vida normal.
I des d’aleshores, amb el seu exemple ha ajufat molta altra gent a recuperar la felicitat. Tenint cura del nostre organisme col.laborem a tenir cura del medi. Escoltant el nostre cos i buscant els per quès de les seves atròfies podem arribar a descobrir que molts dels mals que patim estan provocats pel nostre coneixement de les coses més essencials com pot ser una bona alimentació. Està clar que els petits grans canvis comencen per un mateix.ana m lajusticia

Share →

One Response to La manera de viure d’una bioquímica, l’Ana María

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *